12. 10. 2020

Sofinanciranje projekta Ninja Hexia

V letu smo 2019 razvili nov izdelek Ninja Hexia, ki je v bistvu eden izmed modulov trampolinskega parka.  Unikatnost tega elementa je heksagonalna oblika, dva višinska nivoja ter več polj z različnimi težavnostnimi stopnjami. Akrobat je pionir v razvoju takšnega modula v branži. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Sofinanciranje projekta Ninja Hexia

Z izkušnjami od leta 2003 je Akrobat eden od vodilnih evropskih proizvajalcev trampolinov in trampolinskih parkov, osredotočen na doseganje dodane vrednosti za stranke. S svojimi rešitvami in postavljenimi parki smo prisotni na vseh kontinentih sveta.

Ker se potrebe v zabaviščni industriji nenehno spreminjajo, tudi v podjetju iščemo nove rešitve in izboljšave za naše stranke. Z lastno ekipo strokovnjakov konstantno razvijamo nove elemente za trampolinske parke, ki naredijo vsak park še bolj zanimiv za obiskovalce in bolj dobičkonosen za lastnike.

Tako smo v letu 2019 razvili nov izdelek Ninja Hexia, ki je v bistvu eden izmed modulov trampolinskega parka.  Unikatnost tega elementa je heksagonalna oblika, dva višinska nivoja ter več polj z različnimi težavnostnimi stopnjami. Akrobat je pionir v razvoju takšnega modula v branži.

Prednost Ninja Hexia modula je, da lahko v premagovanju ovir tekmuje več udeležencev hkrati.  Ovire premagujejo na čas. Vsak si izbere svojo pot oziroma smer ter težavnostno stopnjo. Slednje nudi dodano vrednost za investitorja, hkrati pa  poveča atraktivnost parka, saj omogoča napredne tehnologije prihodnosti, ki animirajo in privabljajo več obiskovalcev v trampolinski park.

Modul Ninja Hexia je bil prvič predstavljen septembra 2019 na sejmu IAAPA EXPO EUROPE v Parizu, ki je bilo v letu 2019 glavno prizorišče predstavitve izboljšav in inovacij v tem segmentu.

Tega sejma so se udeležili posamezniki in lastniki trampolinskih parkov iz vsega sveta, ki jih zanimajo novice s trga zabave.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

 

www.eu-skladi.si

 

Subscribe to AKROBAT e-NEWS!

Contact us

We will be happy to hear from you!

Contact us
Projekt Ninja Hexia
Preberi več
Digitalizacija poslovanja 2020
Preberi več
E-poslovanje 2019 - 2020
Preberi več